De la prizonier în propria afacere la soloprenor liber

Ajutăm prestatorii de servicii, coach, consultanți și creatori de produse digitale să-și simplifice procesele din afacere, pentru a se bucura de libertatea și lifestyle-ul dorit.

O singură ofertă magnetică pentru a atrage clienții ideali

Un singur plan de marketing și vânzări 90% automatizat

Un singur plan pentru a obține profit și a trăi libertatea 24/7

9 din10 antreprenori nu-și ating niciodată obiectivul, deși lucrează 14+ ore pe zi

Iar principala cauză este că nu au un plan...

  • Vei munci mult în toate direcțiile cu risc să jungi în burnout.
  • Vei pierde oportunitățile de creștere deoarece ești mereu ocupat.
  • Vei face totul după intuiție în loc să urmezi un plan concret de acțiuni.

Toate acestea cumulate îți provoacă nopți nedormite și stres permanent. Însă NU trebuie să trăiești asta în fiecare zi. Până la urmă ai decis să devii soloprenor ca să te bucuri de libertate. 
Descoperă un  plan din 3 pași  care te ajută să simplifici afacerea ta și să trăiești libertatea în fiecare zi.

6 piloni

Produs

Te vom ajuta să construiești o ofertă magnetică care care va atrage clienții tăi ideali și îi va motiva să investească în afacerea ta

Marketing

Nu e suficient să ai un produs bun. Oamenii trebuie să afle de oferta ta. Aici lucrăm la mesajul pe care vrei să-l transmiți către audiența ta.

Vânzări

Îți vom arăta cum să construiești un proces de vânzare 90% automatizat care transformă necunoscuții în clienți fără să dai impresia că vinzi.

Procese

Procesele sunt sistemul de operare al afacerii tale. Aici vom construim o serie de procese care te vor ajuta să delegi ca să ai mai multă libertate.

Cashflow

Vei învăța să operezi cu indicatorii de performanță ai afacerii tale și să știi exact ce ai de făcut ca să-ți atingi obiectivele financiare în fiecare an.

Branding

Vei învăța cum să-ți construieși un brand în care oamenii au încredere și să devii un leader care inspiră clienții să treacă la acțiune.